Sekotāji

Powered By Blogger

svētdiena, 2022. gada 7. augusts

Kaujaslauks un Droni.

Karadarbība ienes Ukraisns BS tehniskajā aprīkojumā un taktikā būtiskas izmaiņas. Karadarbības gaitā iegūtās atziņas tiek ņemtas vērā arī ārvalstu BS , ierosinot tehniska rakstura korekcijas. Piemēram, Somijas BS pamatojoties uz dronu-izlūku lielo pienesumu artilērijai un kaujas vienību taktiskā izgaismošanā,  paredz iepirkt  vairāk kā 3000 dronus. 

                                       
                             UKR. BS -drons kā vienības standara aprīkojums.

Ukrainas Bs viens no galveniem kaujas vienību efektivitātes uzlabošnas elementiem droni. Nelielo vienību taktiskie panākumu pamatā ir laba apvidus pārzināšana ar dronu sniegto informatīvo lauku.

                                


Ukrainas BS patiesās atziņas: Krievijas BS  finansu, personālsastāva ,bruņojuma un munīcijas skaitliskos apjomos  nav iespējams pārspēt. Vienīgais līdzeklis , gudrāk un precīzāk. Nosprausto vadlīniju realizācija saistas ar masveida bezpilota lidaparātu un dronu iegādi.  

                                     

Jaatzīst, ka dronu izmantošana ''bumvedēju'' mērķnozīmei veiksmīgi pilda fiziskā un psihaloģiskā presinga uzdevumus. Droniem ģenerējot  agreora rindās nopietnu psihaloģiskā apdraudējuma klātbūtnes faktoru. 

                                        
                                                TA- optiskā izlūkošana mežotā apvidū.

TA-Teritoriālā Aizsardzība.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru