Sekotāji

Powered By Blogger

svētdiena, 2010. gada 12. septembris

Medības,zveja un pirāti ?

Netiksen Baltijas jūras ūdeņos Krievijas, Igaunijas un Latvijas neetniskie pārstāvji piepelnijās pirātu lomā. Neveiksmīgi ! Kopš tā laika pirātu biznes profilējums  ir būtiski mainjies. Medīsim tos ! Uzņēmīgi krievu biznesmeņi piedāvā saviem bagātajiem līdzpilsoņiem doties medībās, ne Lāču, bet Somālijas pirātu medībās ! Uztverot laika elpu, biznes struktūras piedāvā izklaides braucienus ar luksuss klases jahtām  Somālijas pirātu sirojuma platuma grādos.
 Uzņemumu izcenojumi atbilstoši klientiem -6000 USD / dienā.
SOMĀLIJAS PIRĀTU AKTIVITĀŠU KARTE.
Ko piedāvā uzņēmēji ? Piedāvājums ietver, personālā luksuss kajīte, kafiju uzkodas, šmpanieti utt. Galvenais klientam tiek dota iespēja izvēlēties ieroča tipu pēc pārliecības un patikas.
Sludinājumu teksts skan  sekojoši:
Rezervējiet savu kabīni pirms 29 jūnija un saņemiet 100 patronu kā dāvanu !Jus tiksiet nodrošināts ar kvalitatīviem ieročiem un papildus ekipējumu utt. Klientiem kuri patriotisku apsvērumu dēļ izvēlas AK-47 izstrādājumu ,patronas bez maksas ! Dārgākā no piedāvātām uzriktēm pieminās beļģu 5,56 mm rokas ložmetējs Minimi.

 Reklamējas šādi : Vairums kruīz jahtu piedāvājumu ietver mini-bāru bet mēs piedāvājam MINI-GUN(Minimi). 
Ja Medību laikā jūs nepiedzīvosit 2 pirātu uzbrukumus,nauda tiks atdota atpakaļ. Ieskaitot ieroču nomas un izlietotās munīcijas cenu !!!!   Pirātu aktivitātes nodrošinās pareizi izstrādājot medību maršrutu.  Jahta kuģo vien 12 j.j. attālumā no Somālijas piekrastes, konstanti ieturot 4-6 Me ātrumu .

Analoģiski piedāvājumi ASV tirgū ir daudz pieņemamākā cenā, vien 800USD/dienā . Bet jasamierinās ar 4 vietīgo kajīti. Ieroču nomas izcenojumi arī demokrātiskāki M16 -25$/dienā +100 patronas 15,95$
12,7 mm Barret snaiper ierocis iznomājas par nieka 55 $ /dienā, galvenais kalibrs RPG-7 par 75$/dienā  , RPG-7granātas cena 20 $.
Vērtējama kā pozitīva brīvā tirgus parādība, inicatīva panākumu pamats . Dodot savu artavu likuma un kārtības ievērošanā Globālā mērogā. Šoreiz Likuma un Kārtības ievērošanas līder karogi atrodas ASV un Krievijas uzņēmēju rokās .
Būtu netaisnīgi pieminēt vien pirātu negatīvo pienesumu. Somālija pirāti ir netieši palīdzējuši Kenijas pilsoņiem. Kopš pirātu aktivitāšu uzsākšanās laikiem Kenijas ziemeļu piekrastes ūdeņi ir kļuvuši manāmi bagātāki ar zivīm. Tas skaidrojams ar visai prāvo nelagālo,vieglās peļņas kompāniju aizbiedēšanu no Somālijas ostām.Kenija zveinieki pateicas par nozveju Somālijas pirātiem.
http://www.kenyasportfishing.net/kingfisher_About.html -tiem kam gribās izbaudīt perfektu ķērienu .

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru