Sekotāji

Powered By Blogger

pirmdiena, 2016. gada 8. februāris

Racionalizācija,ceļš pretim pilnībai.

Bezpilotu sitēma Scan Eagle ir viena no plašāk izmantojamām izlkošanas sitēmām ASV armijā , flotē ,JKK un ārvalstīs Austrālijas ,Kanādas armijā un JS ,Tunisijas armijā. Kompakta ,vienkārša un viegla. Raksturojas kā COTS tehnaloģija paredzēta civilam un militārai pielietošanai. Insitu/ ScanEagle.


Redzam bezpilota sistēmas komplekso izvērsumu: starta katapultu ,piezemēšnas-uztveršanas terminālu. Kā redzams video, ilgstošai eksploatācijai vēlama inženiertehniski sagatavota pozīcija. Domājams ka impulsu sistēmas tālākai pilnveidošanai deva jūras spēki. ScanEagle pateicoties tehniskiem rādītājiem ir iemantojusi lielu popularitāti JS.

                                                 
Problēma, atbalsta tehniskā aprīkojuma apjoms ir izvēršams uz atbilstoša gabarītu flotes platformām : desant doks vai nodrošinājuma platforma mazāk piemērota ir korvete, fregate vai iznīcinātājs. Trūkumu novēršanai piedāvājot izmantot kvadrakopteru kā starta un piezemēšanas platformu :Flying Launch and Recovery Sistem (FLARES).


Veiktās racionalizācijas rezultātā ScanEagle sitēmai paveras iespējas apgūt plašu civilo tirgu un paplašināt flotes platformu nomenkalatūru.                                            
                                                 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru