Sekotāji

Powered By Blogger

sestdiena, 2015. gada 13. jūnijs

Civilā termovīzijas aprite.

Laiks  kad termovīzijas kameras atradās vienīgi militārā aprīkojumā ir pagājis. Tehnaloģiskais lēciens termovīzijas jomā ir ļāvis radīt lētas termovīzijas ierīces. To pielitojums pirmkārt paredzētas indivīduāli karēvju d/n telpas pāraudzībai ,bet netikai..! Ierīces tiek piedāvātas civilai apritei.Pirmkārt aprīkojot transportalīdzekļus ar ko tiek būtiski uzlabota ceļu drošība.


Autors,smieklīgi, bet ka daudzu valstu armija tehnikas vadītāji un to kaujas apkalpes d/n nelabvēlīgajos apstākļos un naktī ir daudz tuvredzīgākas par civilo eksploatantu ! Šādu vienkāršu un  galvenais ,pietiekami lētu sensoru klātbūtne ļauj atklāk objekta klātbūtni 330m distancē ! Protams neiztikt bez izvietojuma uz kvadrokopteriem apkārtnes izlūkošanai. Iegūstot kvalitatīvi jaunu 24h d/n telpas ''izgaismošanas'' iespēju !


Tehniskā iespēja militārā jomā paver nelielai kaujas grupai veikt preventīvu virzības vektora- takas vai interešu objekta izlūkošanu ,pretinieka klātbūtnes noteikšanu tajā.Lieliski kalpojot JTAC  pretinieka tehnikas distancionālu atklāšanas līdzekli.                                                                                                    

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru