Sekotāji

Powered By Blogger

svētdiena, 2019. gada 24. februāris

Izrēla-dežūrmunīcija.

Izrālas MRK prezentē nākamās paaudzes dežūrmunīciju.  Galvenā atšķirībā no līdzīgiem  priekšgājējiem ''Harpy'' un ''Harop'' ir iekšdedzes dzinēju aizstāšana ar elektrodzinējiem. Jaunā parauga  dežūrmunīcija atšķiras ar svaru un gabarītiem, sniedzamību-klātbutnes laiku, kaujas moduli un programatūras sniegtiem pielietojuma režīmiem. Dažos raksturlielumos,piemēram sniedzamība,klātbutnes laiks tā atpaliek no Harpy/Harop priekšgājējiem. Eksploatācija ,kompaktāki gabarīti un elektrodzinējs ļauj vienkāršot ražošanu izraisot vairākkārtēju cenas sarukumu. Nodrošinot lielāku arsenāla iegādi un paaugstinot ierindas eksploatācijas noturību. Piemēram , Irēlas jūras korpusa 62m garie patruļkuģi SAAR4,5 korvetes iepriekšējo 4 Harpy/Harop vietā var izvērst 16 ''Green Dragon''.Līdzīgi kā priekšgājēji munīcija ir specializēta mērķnozīmē. Konstrukcijas starta svaram un gabarītiem definējot mērķnozīmi: vieglie mērķi -kājinieki, to grupas, bezbruņas transportlīdzekļi,  ložmetēju, automātisko granātmetēju ,mīnmetēju -ugunspunkti, tehniskās izlūkošanas elementi,  lidaparāti stāvietās utt. Smagsvara konstrukcijai nesot kvalitatīvāku optiku un lielāku kaujas daļu ,specializējas bruņtehnikas un citu mērķu satriekšanā. Izrēlas Bs saņemot vairākus tūkstošu elektriskās patruļmunīcijas paraugu.  Elektriskai munīcijai iezīmējot jaunu ūdenšķirtni un kalpojot par adekvātu atbildi mūsdienu nelineārai kaujas videi.

                                                    Dežūrmunīcija- ''Green Dragon''.
Izrēlas MRK publicējot atbilstoša rakstura video reģionāliem nelabvēļiem un to atbalstītājiem.  Video adresāts ir labi redzams : Sīrija ,Krievija,Irāna. Krievijai paredzētā sadaļa : S300/-400,S-22/''Pancirj ''S1 ,''Buk''M1 neglābs agresoru no satriekšanas, cietīs minēto ieroču ražotāja reputācija.

                                               Dežūrmunīcija  ''Mini Harpy''.

Minētās patruļmunīcijas ražošana nav unikāla. Līdzvērtīgas sistēmas piedāvā Polijas ''WB Group'' ar WARMATE patruļmunīciju. Patruļmunīcijas būvelemetus veido : Li-akumulātori, e-dzinēji, standarta GPS/INS plates,CCD-TV /IIR vai RF -skaneris un korekcijas kanāls. Polijas ''WB Group'' piedāvājot  kājiniekiem paredzētu ,kompaktklases ieroci-mobilo granātu. Polijas un Ukrainas panāktā savstarpējā vienošanās paredz ''Warmate''munīcijas ražošanas lokalizāciju Ukrainā.

                                           Polijas WB Group, dežūrmunīcija WAEMATE.
                                                

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru