Sekotāji

Powered By Blogger

otrdiena, 2017. gada 4. jūlijs

Sīrijas konflikts un F-22''Raptor'' de-eskalātors.

Konflikts Sīrijā interesants ar Krievijas un ASV  interešu konfrontāciju. Krievijai veicot spēka demonstrējumu ar  tās arsenālā modernāko ieroču modeļu izvēršanu Sīrijas valdības aizsardzībai. Neskaitot S-300VM un S-400 zenītsistēmu izvēršanu Sīrijā atrodas jaunākie Su-30SM/-35S taktisko-iznīcinātāju modeļi. Izvērstām sistēmām ir janaodrošina interešu neaizskaramība, Sīrijas valdības-  B.Assada režīma saglabāšana. Izpaužas kā valdībai lojālo spēku neaizskaramība no ārvalstu oponentu spēka pielietojuma un to atbalstāmo grupējumu sauzemes panākumu veicināšanas. Jaatgādina ,ka Krievija ir panākusi saprašanos interešu jomā ar Sīrijas kaimiņu Turciju. Krievijas  bravūras propagandai izziņojot ,ka ārvalstu aviācijas darbība virs Sīrijas teritorijas ir jasaņem atļauja  no Krievijas komandcentra. Paziņojuma ietekmē lidojumus virs Sīrijas pārtraucot vairākām pretterorisma koalīcijas operācijā iesaistītām valstīm. Sabotāža neguva panākumus saistībā ar zemas  signatūras F-22 ''Raptor'' iznīcinātājiem. ASV demonstrējot tehnaloģiskā pārākuma radītu dominanti.
Pēc ASV Gs sniegtās virspusējās informācijas reģionā izvērstie F-22 realizējuši Irakā un Sīrijā vairāk kā 1000 precīzo triecienu*. Neskatoties uz Krievijas Su-35/-30SM un S400 zenītsistēmu klatbūtni neautorizētā  F-22 pastāvīgā darbība  Sīrijas gaisa telpā un nekaunīgais 59 spr. ''Tomahawk'' masveida trieciens liek Krievijai lasīt ASV spēka runas starprindi. ASV- vēstijums Krievijai, sniegtās spēka garantijas Sīrijai ir gaisīgas un terminētas ar ASV pacietību. Nodemonstrētie ASV spēka runas elementi spriežot pēc Krievijas panākumu  Sīrijā propagandas sarukuma ir sasniegusi adresātu !


precīzo triecienu*- zemā signatūra,  15-18km augstumā realizēts 1600km/h  bezforsāžas kreisējums,   apvienojumā ar SDB avb. ļauj  F-22 ''Raptor''  kinētikai realizēt 110km un 185km tālus raidijumus.
 F22 ''Raptor'' realizēto ieroču sniedzamība  līdz 3x pārsniedz S300VM/-400 tā varbūtējo  atklāšanas distanci*. Lidaparāts modernizācijas ietvaros ir ieguvis  avb. SDB nestspēju iekšējā piekarē.Kopumā 8 avb. nodrošina līdz 8 attālinātu ,mazapjoma -gabarītu ,kustīgu mērķu satriekšanas iespēju.

atklāšanas distanci*- atklāša nenozīmē ieroču novadei nepieciesamo satveršanu... precīzo datu ģenerāciju.                                            

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru