Sekotāji

Powered By Blogger

pirmdiena, 2013. gada 3. jūnijs

Ienaidnieks,''5 kolonas'' un neitralizēšanas līdzekļi.

 Latentā Karadarbība šodien norit lielākajās liberālisma zemēs Lielbritānija ,Nīderlande ,Francija. Tas nau pārsteigums ka tieši šodien, atsevišķi ņemti terora akti notiek valstīs kur ievērojamu pilsoņu daļu veido musulmaņi.Savrīgākais ir tas ka  šāds lietu stāvoklis minētajās valstīs ir izveidojies tieši liberālās, ilglaicīgi pseido vērtību kultivējošas politikas rezultātā. Šodien atsevišķi ņemtu islama ticības jauniešu veiktie terora akti ilglaicīgā perjodā uzrāda stabilu augšanas tendenci. Vērojams paradoks , pretēji noziedzinieku tipveida tēlam, no sabierības trūcīgiem slāņiem, mazizglītots utt. Lielākā daļa terora aktu veikušo, nāk no pārticīgām ģimenēm un ir labu izglītību baudijušie islamticīgie valsts jaunpilsoņi ! Londonas metro spridzināšana ,Francijā, ASV, Nīderlandē, Dānijā, Zviedrijā utt. To vienojošais kopsaucējs ir izglītība+ islama reliģija ! Nelojālo pilsoņu lielais īpatsvars valstī un to radītā spriedze sabiedrībā ir ar tālejošām sekām  sabiedrības drošībā. Pirmkārt , drošības vārdā ! Rietumu brīvībās vienotiem pilsoņiem progresējošā apdraudējuma priekšā arvien vairāk nāksies ierobežot un atteikties no to pamatvērtībām. Iemesls , ''5 islama kolonas'' klātesamība un liberālās politiskās elites divejādā, Janusa seja. Liberāļpolitiķiem piesaucot brīvību kā sabiedrības pamatvērtību, bet tie nau gatavi tiesiski to aizsargāt !  Autora atkāpe , jautājums ir par islama ticīgo  naidīgo ikdienas ideoloģisko ''karadarbību''Apvienpotā Karalistē un ES teritorijā !

                                             Sludinātājs ,šeit (UK) ir islama teritorija .
            
Nespējot veikt sabiedrībai bīstamā elementa separācijas procesu, izdalīt un nošķirt. Juridiski definējot ''5 kolonu '' un fiziski nošķirt to no tai svešās un nevēlamās sabiedrības. Jarada tiesisks definējums naidīgās puses personu objektīvo pazīmju kopumam pēc kurām veicama separācija. Atskatam: 2 p.k. laikā ASV-Japāna, personas ar japāņu etnisko izcelsmi, separēja no ASV sabiedrības uz nometinājuma vietu. Drošības pasākuma iemesls , etniskā piederība pretinieka nometnei ir pamats personas lojalitātes apšaubīšanai. Šodien, liberālpolitiķu bezdarbība apliecina to ka tie gatavi brīvību likt uz upuraltāra ,ļaujot brīvi plaukt un zelt ļaunuma saknei Tēva ''piemājas dārziņā''-''home growe''.
Mājas dārziņā, aizbildinoties ar reliģisko brīvību rietum Londonā  pastāv, naida un neiecietības propagandu popularizējoša mošeja ! Ilglaicīga naida kultivēšanas punkta pastāvēšana ir Lielbritānijas valdības akceptēta ! Izrēlas prakse : naidīgas ideoloģijas propogandējošas kulta celtnes pakļaujamas īpašuma konfiskācijai ar sekojošu celtnes nojaukšanu. Šodien aktuālā karadarbības vide  atrodas daudz tuvāk par Irāku, Afganistānu vai Mali ,te pat aiz durvīm, piemājas dārziņā ! Dotajā momentā Apvienotajā karalistē novērojas islama naidīgās ideoloģijas otrā evalūcijas pakāpe. Izpaužas kā pāreja  no naidīgas ideoloģijas atbalsta punkts-mošeja, ietekmes areāla paplašināšana : islama kontrolētās zonas( neformāla tiesiskā vide) noteikšana. Reāli , neformālo reliģiozo bandformējumu vides okupācija. Savu darbību pamatojot ar vispārcilvēciskām vērtībām ,cēliem mērķiem ļaunuma izskaušanā : alkahols ,prostitūcija, sievietes uzvedību un apģērbu reglamentējošiem priekšrakstiem, bet iztrūkst narkomānija (korānā nau teikts par narkomāniju) utt.

                                          Pirmais solis , Teritorijas iezīmēšana.....

Likuma ievešanas pamatojums ir sekojošs , neviens no fenomena ''home growe'' terora aktiem neizsauca izbrīnu islamticīgo komūnā ! Pretēji gaidītam, rada pat daļēju izpratni un pamatojumu ! Faktam norādot ka islamticīgo ideoloģisko vidi kontrolē mošeju aizsegā veidotā naida propaganda. Ideoloģija kura liedz jaunpilsoņiem integrēties rietumu vērtībās.

                                                      Zviedrija ,2008 gads.

Ņemot šos faktus kā pamatu, nepieciešama veikt apjomīgas korekcijas pilsoniskajās tiesībās. Lielu  uzsvaru liekot uz islama jaunpilsoņu pienākumiem. Izmaiņas tiesībās virzītas izdalīt islamticīgo tiesības un pienākumus. Provizoriskam Eiropas Patriota likumam jakalpo kā lojalitātes priekšrakstu rullim. Islamticīgo vecākiem jaseko ''Dzīves ceļa kartei'' pretim bērna lojālā pilsoņa satatusa saņemšanai.  Iedalot kategorijas vecāki /bērni----nejolāli /lojāli.*
Uzsvaru liekot uz ierobežojumiem vecākiem un bērniem saņemt augstāko izglītību*, atbildīgus amatus* utt. Obligāti nosakot kolektīvo, ģimenes un radu juridisko atbildību par ģimenes locekļa vai rada pastrādāto masu iznīcināšanas* noziegumu pret sabiedrību. Nosakot ka pirmā paaudze nevar kvalificēties lojāla pilsoņa statusam jaunajā sabiedrībā. Pamatojums ,vecāku sociālā pieredze un pasaules uzskati. Saņemtai juridiskai ''Dzīves ceļa kartei''  stingri regulējot jaunpilsoņu uzvedību. Bērnu audzināšana par lojālu pilsoni paredzēta kolektīvajā atbildībā. Nosakot ilglaicīgā perspektīvā bērnu skološanas īpatnības ar obligātu konvertāciju kādā no kristīgajām ticībām. Likuma uzdevums, ilglaicīgā termiņā  pildīt sociālās inženierijas uzdevumu, izskaust cilvēka primitīvā arhitipa esamību* un sabiedrības drošības atjaunošana. Liela loma šo mērķu sasniegšanai ir atvēlama Likuma un Kārtības diktatūrai.Problēma ,Eiropas tiesībvide ir pseido liberālisma saēsta ,iemesls II.ps.k. vēsture, jūdu ''jautājuma'' mantojums. Zinot šo Eiropas liberāļu vājo punktu islama radikāliem briesmas nedraud.

Vecāki /bērni ,nelojāli/lojāli*- izriet no ASV likuma ierobežojumiem pirmās paaudzes imigrants nevar būt senators /prezidents -bērni var jo ir uzauguši valstī. Princips pielietojams brīvās gribas diktētā dzīves ceļa kartes izvēlē: nelojāls/lojāls.
augstākā izglītība*- zināšanas ir spēks , bet spēks vienmēr ir ierocis ! Nenobriedušiem prātiem zināšanas ir bīstamas ! Slēpj briesmas personai un postu sabiedrībai ,ierobežojumi kalpo kā drošības bearjera starp personu un sabiedrību. Vecākiem izpildot lojālitātes ceļa kartes priekšrakstus, bērni tiek kvalificēti kā augstskstākām zinībām gatavi.
atbildīgus amatus*-šodien jau pastāv rinda amatu ASV un Eiropas valstīs kuru pieeja islamticīgam ir liegta ! Militārpersonāla prakse, persona kuru māsa atrodas laulībā ar islamticīgo, atrodas paaugstinātas bīstamības grupā, fakam ietekmējot personas tālāko karjeru.
 kolektīvo atbildību*-islama pasaulei tā ir norma ! Netiek pārkāptas islamticīgā cilvēktiesības .
Tikai  vecākiem konvertējoties  kristietībā un aktīvi praktizējot (tātad atzīst vērtības) var runāt par cilvēktiesībām. Izmaiņas personas statusā nosaka rīcība ,likumam pildot veicinošas funkcijas.
Noziedzinieka ,ģimenes,vecāku mājas, finanses ,bizness tiek konfiscēts ,pilsonība anulēta un izsūtīti uz etnisko pirmdzimteni. Bērni pamatojoties uz bērnu tiesību likumu  un valsts  drošību ,tiek izņemti no nelojālās ,noziedzinieku dzimtas.
masu iznīcināšanas* - terorisms , ASV pieņemtais politiski nepieciešamais definējums ir no 10 un vairāk  personas.
nelojalitāte*-interpretējam plašākā izpratnē : naidīgu uzskatu paušana par adopcijas zemi , mītnes zemei naidīgu tradīciju, reliģiskas pārliecības kultivēšana ,popularizēšana, noraidoša atieksme pret mītneszemes kultūru un tradīcijām.Personas nevēlēšanās un šķēršļu radīšana bērnu konvertēšanai kristietībā. Meiteņu izglītības un personas attīstības ierobežošana. Netiešas pazīmes, kuras liecina par vecāku konspirāciju un nevēlēšanos, bērni brīvajā laikā pauž naidīgas piezīmes par meiteņu apģērbu un uzvedību, meitenēm apģērbā  vērojami vecāku kulta pārliecības elementi utt. Minēto lojalitātes likuma punktu aktivizēšana kalpo pilsonības statusa pārskatīšanai un deportēšanai uz izcelsmes valsti. Pamatojoties ar valsts drošības un bērnu tiesību likuma pantiem ,bērni ir izņemami no nelojālās jaunpilsoņu šūnas aizdomu rašanās momentā.
Lojalitātes likuma priekšrakstu uzraudzišanā aktīva dalība jaņem sabiedrībai , veicot objektīvo dokumentēšanu (video) . Izrēlas prakse ...
  
primitīvā arhitipa esamība*-  evalūcija ,pirmās paaudzes nestās vērtības, atmiņas par pagātni un to reprojicēšana bērnos. Islama sabiedrība 98% ir mazizgītota ,pastāvot vien 150  svešvalodu grāmatu tūlkojumiem ! Priekšroka ,Evalūcija iepretim Revalūcijai (lieli asiņu plūdi)                                     

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru