Sekotāji

Powered By Blogger

trešdiena, 2015. gada 16. septembris

Migranti un Iekšējā drošiba.

Eiropas savienību apdraud netradicionāla karadarbība, nekontrolēta migrācija. Eiropai atšķirībā no ASV nepastāv stingri reglamentējoši likuma normatīvi ,tie vērtējami kā formāli. Vērojamā karadarbība Sīrijā ,Irākā ,Sudānā un Jemenā un citās ierosina apjomīgu migrāciju. Jaapgalvo ka militārās sadursmes ir tikai niecīga daļa no problēmas. Ilgstošā laika perjodā šīs valstis atbilst ''valsts kļūda'' definīcijai. Teritorija kur varai pilda minimālas funkcijas. galvenokārt koncentrējas uz resursu pārdali interešu grupas vai atsevišķi ņemtas ģimenes labā. Minētās valstis ir islamticīgas ,elitei iegūstot radikālā islama -salafītu valstī, Saud Arābijas ideoloģisko un finansu atbalstu. Šodien EIROPĀ ar valdošās varas akceptu ieplūst tā sauktie''bēgļi''- musulmaņu sabiedrības pārstāvji. To galveno masu veido no 14 lidz 35 gadu jauni, musulmaņu ticības ,naidīgi noskaņoti ,agresīvi vīrieši. Vācijas ikdiena, skola saduras ar arābu jauniešu bandu ikdienu atgādinot ASV filmās attēlotos kadrus.


                                                          
To iekšejais definējums man pienākas ,varu atmaksāt šiem neticīgiem par ticības brāļu ciešanām. To vērtību skala nau saistīta ar kultūru ,cieņu un zinību apgūšanu. Pirmā viļņa ierašanās EIROPĀ -Spānija,Itālija, Vācija ,Ungārija utt. Turpmāk redzam vienu no dienvid Itālijas kūrorta mazpilsētām .Asociācijai ,varam minēt JŪRMALA pēc migrantu laivu ierašanās pludmalē. 



  Līdzīga notikumu gaita tiek novērota pēc Latviešu migrantu ierašanās vienā no Spānijas, vidusjūras kurorta pilsētām. Lielo neapmierinātibu izraisa sliktais servis , auksta alus trūkums un vietējās varas nevēlēšanās maksāt tiem cilvēka cienīgus pabalstus kuri segtu ceļojuma izdevumus. Kā arī varas diskriminējošā ,aizspriedumainā attieksme pret Latviešiem kā tādiem. Tās pamatā ir kultūras atškirības. Latviešu kultūrā ir pretdabiski strādāt 10-13h d/n ,būt likumpaklausīgiem pilsoņiem, būt kulturāliem sabiedrībā ,cienīt svešu, mācīties pašiem un izglītot bērnus, mērķus panākt ar neatlaidīgu darbu. Racionālākais un īsākais ceļš pretīm panākumiem ir-gaišās naktis ,tīrās ielas utt. Tapeic pamatota ir Latviešu prasība varai , izrādīt lielāku sapratni par pamatoto prasību minimumu: 5*viesnīca ,auksts alus ,4x ēdināšana ''all includid'' ,Tv -42-47 LED Smart ,apmaksātas sarunas IPhone-5/-6 . Pilsoņa tūlīt un tagad-Pase, valsts apmaksāts ,izpērkams- dzīvoklis ,ģimenei un bērniem ,Cilvēka cienīgs pabalsts līdz Darba atrašanas brīdim.  Prasība nau ultimatīva ,Latvieši ir saprotoši un gatavi piekāpties vairākos punktos ! Piemēram, gatavi 4* vai pat 3* viesnīcai, Tv-32 LED Smart ,pase -gatavi gaidīt 6 mēnešus !        



 Lielbritānijas realizētā bēgļu politikas augļi. Zaudētā LONDONA, vairāki desmitu  kvartāli un priekšpilsētas ir pilnībā musulmaņu pārņemtas.  Musulmaņu arābu migrantu plūsma sola šo radikālā islama problēmu tikai saasināt. Turklāt radikālā, sunnītu- salafītu ticības atzaram ir milzīgs iekšējais resurs ,valstis patroni-Saud Arābija ,Katara,AAE utt. kuru finanses atbalsta šīs kopienas.

Ņemot vērā Eiropas lielvalstīs dominējošo likuma pietāti pret pilsoņiem šo burlaku apvaldīšani nau juridisku pamata. Piemērs jaņem no ASV un Izrēlas kuru pieredze balstās uz LIKUMA diktatūru. ASV šada apmēra neieri saistas ar Los Andželosu, risinājusm  armija,NG. Juridiskas normas stingri atrunā Iekšējās drošības spēku(Nacionālās Gvardes/Armijas) dalību, speclīdzekļu un ieroča pielietošana(nevējoša spēka) pret personu. Nepieciešamība vienkāršot iztiesāšanu, tiesas reforma. Nodrošinot Tiesas procesa maksimāli ātru : komendant stundas pārkāpums, pretdarbība .nepakļaušanās likumīgām prasībām, vandālisms ,materjālās skādes nodarīšana ,ieslodzinums ,labošanas darbi -nometinājuma vieta ,izsūtīšana. Eiropas prasības Latvijai ir jaignorē.Ilgspējīgas Latvijas attīstības plānos ir komerciāli attīstīt cietumus un nometinājuma zonas. Veidojot zemu izmaksu ieslodzijuma Industriju kura var saņemt sabiedroto finansējumu. Autors jūt līdz tiem vāciešiem ,spāņiem un itāļiem,latviešiem ,lietuviešiem kuriem vara satāsta par izbadējušiem bēgļiem ! Lejāk, Franču komunistu brīvprātīgo izpalīgu (lietdrīgo Idiotu) gūtā pieredze saistībā ar ....latviešiem.


 Par vēstures salīdzinājumiem ,ka latvieši Zviedrijā izkāpjot no laivas varēja paēst ,iedzert tēju. Baraka ar kurtuvīti ,siltums un jumts virs galvas. Katram Latvijas pilsonim ir aizvainojoši  ka  šodien tam veikalā par lielopu vai vitas gaļas -kg prasa naudu ! Mums nau šāda iespēja to ikdienā iegūt ģimenei par BRĪVU. Pamatoti  ir uzdot jautājumu valdībai Kapeic valstī netiek nodrošināts sociālās vienlīdzības princips: Gaļa par Brīvu ! 


                                                 
                                                    
 Par varas izdomātām lietderīgām pasakām ka : būs strādnieki celtniecībā,kuģubūvē utt. Anekdote , arābs musulmanis un celtniecība, kuģubūve !                                                         

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru