Sekotāji

Powered By Blogger

otrdiena, 2014. gada 2. decembris

Īlēnu maisā nenoslēpsi.

Šeit apkopota Krievijas realitāte.  Uzskatāmi attaino Krievijas valsts varai raksturīgo drosmes trūkumu. Visai pasaulei tas nau noslēpums izņemot Krievijas sabiedrībai. Pietrūkst drosmes atzīties jā ir ,un tad ?  Pazīstams ir Krievijas cinisms, karēvis ir tikai biomaterjāls !

                                                     
                                                       Krievijas realitāte.

Aktivistu realitāte.

                                                      Atbrīvotāja biomaterjālu kapsēta.

Spriežot pēc ziņām Urainas BS sākot no 1.decambra vairākos frontes sektoros notiek offensīva. Kauju rezultātā pretinieka spēkiem ir nodarīti ievērojami zaudējumi. Atsauce uz ''Gruz-200''* aktīvistes Jeļenas Vasiļevas rīcībā esošo informāciju : tikai dienas rezultātā pretinieka zaudējumi sasniedz 300 kaujiniekus* ievainoto skaitam atrodoties 200 robežās. Tas nozīmē ka ar zināmu laika atkāpi kauju rezultāti atbalstosies Krievijas pilsētās un būs precizējami. Pēc ''Gruz-200'' aktīvistes apkopotiem datiem* Krievijas algotņu zaudējumi Donbasā sasniedz 4672 kaujinieku un 970 ievainoto+2560 bezvēsts pazudušo. Zaudējumi ir devuši vajadzīgo efektu algotņi sāk atskurbt no kremļa propagandas.


Ņemot vērā datos ietverto kļūdu kritušo karēvju(kaujinieku) skaits strauji tuvojas 10.000, bet ievainoto skaits tā arī paliks nenoskaidrots ,tikai pietuvināti apreiķini. To skaitam ir jabūt lielākam. Ņemot vērā karadarbības specifiku - ievainoto evakuācija un medicīnas palīdzība karadarbības rajonā. Tai trūkst nepieciešamās organizātoriskās sadaļas ir apgrūtnāta. Faktam droši konvertējot ievainotos -kritušo statusā.

kaujinieks*- bez formas ,atšķirības zīmēm, nepārstāv regulāru armiju- apaļš nekas ,kam nau vārds un piederības. To nepiemin un negodina , nau bijis !  Smagākais, sakropļots''biomaterjāls'' nevar vērsties ar prasību pret valsti .Cerēt uz rehabilitāciju , apmaksātām protēzēm, palīdzību ģimenei ,invaliditātes pensiju, fondētu dzīvokli vai māju , transporta atvieglojumiem utt.  Nau bijis ! Finansu aspekts ievainotiem solītā 3 miljonu RUR kompensācija, kad tā būs...?  05.2014 kad solija rubļa kurs 1$ =35 RUR ,bet kad izmaksās būs 1$=100 RUR ! Tātad  finansiālais pārmetiens no valsts puses. 
Par Krivijas kaujinieku zaudējumu apmēriem netieši liecina resursu mobilizācija -etniski mazskaitlīgo nāciju pārstāvju komadējums uz ''mācībām''.   



                                                     

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru