Sekotāji

Powered By Blogger

sestdiena, 2016. gada 2. aprīlis

Sīrija , pamiers un karadarbība.

Sīrijā panāktais pamiers neattiecas uz IV un ''Al-Nusra'' fundamentālistu kaujiniekiem. Karadarbība turpinās ar selektīvu uguns  pielietojumu. Triecienus teroristu grupējumiem veic netikai Krievijas militārā grupējuma aviācija un kaujas helikopteri, bet arī ASV,Francijas ,Lielbritānijas kaujas aviācija. Krievija turpina saglabāt Sīrijā militāro grupējumu un pilnveidot tā tehnisko nomenkalatūru. Sīrijā izvēsts 500km* sniedzamības taktiskais raķeškompleks ''Iskander-M/K''. Atklātībā nonāk  triecienhelikopteru Mi-28 un Ka-52 kaujas pielietojums.

                                               Mi-28 kaujas pielietojums Palmiras rajonā.
                                                   
                                                Ka-52 pielietojums.
 Ārvalstu speciālistiem Krievijas grupējuma skaitlisko apjomu vērtējot ar: 2000 karēvjiem. Speciālās nozīmes karēvju īpatsvars tiek vērtēts ar 200-260 karēvjiem. Norādot ka to skaitā ir ietvertas divas  specializētas mērķgrupas ''Zenit''/''Zaslon'' kuru uzdevumos ir politiskās vadības apsardze, x-h evakuācija un jūtīgu failu satīrīšna.  Ierindas ''Specnaz'' karēvju uzdevumos ietilps izlūkošana, mērķnorāde* aviācijas un artilērijas ugunij.

                           TOS-1A ''Solncepek'' -0,28 sek  zalves lādiņi pildīti ar balto fosforu*..          

Interesantiem rekomendēju  : WAR of ROCK/ RADIOCTIVE in RIGA:The Latvian Nuclear Standoff of 2018. Part:I ,II,III. 
500km* - Iskander-M/K izvēršana rada spekulāciju par SS-24''Jars'' ! 500km* - Iskander-M/K , ''Bastion-K''** sistēma ietver  ātri adaptējamu ''patrontelpu''  taktiskā balistiskā-spārnotās raķete- 300-500-2400km.
''Bastion-K''**- patrontelpa adaptēta ''Jahont''P-800 (300-500km) unversālām triecienraķetēm, bet var ietvert 2400km sniedzamības spārnotās raķetes.
mērķnorāde*- martā Krievijas Bs oficiāli atzīst sestā karēvja, ugunskoriģētāja bojāeju: ielenkts ,izsaucot guni uz sevi.
balto fosforu* -izmantojas apgaismes ,dūmu aizsaga ,signāla lādiņos ,mānekļu patronās,  rokas granātās ,mīnās, aviobumbās un artilērijas lādiņos kā efektīvs napalma aizstājējs ! Deg ,toksisks,  āda -elpošanas ceļi ,smacējoši-toksiski gāzes ! Piemērots atklātā un kaujai apbūvētā vidē : pretinieku iznīcina temperatūra 2-3 pakāpes apdegumus pavada organisma toksika saindēšanās + smacējošas toksiskas gāzes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru