Sekotāji

Powered By Blogger

piektdiena, 2015. gada 9. janvāris

Ukraina, ralitāte.

Antiteroristikās operācijas realizācija atklāja Ukrainas armijas bruņtehnikas un autoparka nepilnības.
Ukrainas autobūves flagmanis ''Kraz'' pēc savas nozīmes ir līdzvērtīgs Krievijas ''Kamaz'' un Baltkrievijas ''MAZ'' analoģiskām ražotnēm. Atškirība ir tā ka Krievijas un Baltkrievijas autobūvētāji ir nemitīgi attīstijušies un spējuši atrast nišu pasaules tirgū. Pamatā tas noticis pateicoties valsts investīcijām minētajās kompānijās. Tiem dominējot nacionālā civilā un militārā smagsvara autobūves segmentā. Pretēji procesi notika Ukarinas mašinbūves flagmanī. Ilglaicīgi ''Kraz'' rūpnīca ,tāpat kā pārējā rupniecība neguva atbalstu valsts korumpētajā elitē. Valsts industriālā un militārā drošibas politika tika attstāta novārtā. Šodien ATO skartajos rajonos un vairākās valsts lielpilsētās  ir vērojamas teroristiskās aktivitātes. Valsts Bs un NG ir nepieciešams piemērots autopaks.  Kompānijas ''Kraz''gadijumā valsti piemeklējusī nelaime ir kā glābšanas riņķis slīcējam. Autobūvētāji piedāvā militārā resora pirktspējai atbilstošus modeļus.
        .
                                                  ''Kraz''-piedāvātais smagsvara modulis.

Piedāvātie risinājumi ir praktiski un atbilst pasaulē vērojamai tendencei. Ražotāju piedāvātā modeļu liste ir jaurades procesā tapuši ar raksturīgām nepilnībām. Vispārināti, Ukrainas industriālā bāze nodrošina ārvalstu bruņtehnikas modeļu ražošanu ar augstu elementu lokalizēšanas līmeni. Objektīvi šķēršli ir valsts finansu sitēmas sabrukums un vienotas integrētas sitēmas trūkums. Iepirkumos uzsvars ir minimālas iegādes izmaksas.

                                                Kraz-vieglsvara,smagsvara risinājumi.

 Jaunrades izstradājumiem piemīt iedzimti defekti. Vieglsvara -4,7t. bruņumašina pamanāmi trūkumi ritošā sadaļā ,interjerā utt. Pielietotam risinājumam ir ekonomisks cēlonis ,patērētāja pirktspēja.  

                                                                                    
Risinājums norāda ka bruņmašina paredzēta pilsētas videi turklāt nonākšana uguns sakarsmē ar pretinieku apkalpe tiek pakļauta nopietnam apdraudējumam. Iemesli, riepām iztrūkst spiediena atjaunošanas pievads. Paraugos atspoguļojas pasūtītāja pirktspēja.                                                                    

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru